![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Tunay Bozyiğit... Sokağımızın abisi oldu o artık
ve tabiki onun mekanı bizim mekanımızdır. Ama bilmeyenler varsa bilmelidirler ki Alamut Kalesi kartal yuvasıdır ve siz alamut Kalesinde kendinizi kartal gibi hissediyorsunuz. çünkü o kadar yüksekteki ![]() Tavsiye edebileceğim diğer şeyde sıcak şarap... Soğuk kış günlerinde sadece içinizi değil elinizide ısıtıyor ![]() CUMA VE CUMARTESİ AKŞAMLARI 21:00 DAN SONRA ALAMUT KALESİNDE CANLI MÜZİK VE TUNAY BOZYİĞİT OKUYACAĞI ŞİİRLERİYLE SİZLERLE... Balık pazarı çıkışı Cumhuriyet Meyhanesi karşısı (sokak içi) Balık sokak No: 10/5 Beyoğlu /İstanbul
|
|||
|
|||
|
beyoğluna gittiğimde tek ugradıgım mekan alamut kalesi sıcacık calısanları ile heleki sitemizin asi cocugu devrimche
orda bizleri kucaklıyor ve Tunay abi keyifli sohbeti ile her daim aramızda ...Muhakkak gidin derim ben |
|
|
|||
|
|||
|
İstanbul'a gelirsem mutlaka gideceğim....Alamutun havası varsa herşeye değer
|
|||
|
|||
|
tunay abiyi hiç dinLeme fırsatı buLamadım ama geçen pazar cafedeydi oturduk beraber sohbet ettik sonra vuraL abi geLdi düğünden
ayfer abLa tavsiyene uyacağım şarap zaten gerçi vazgeçiLmezLerimizdir ama soğuk havada içmedim
|
|
|
|||
|
|||
|
Geçen pazar tunay abiyLe berabrdik sohbet etme imkanı buLdum gerçekten sıcakkanLı bir insan bir dahakine dinLeme fırsatını buLmaya gideceğim
|
![]() |
| Etiketler |
| alamut kalesi, beyoğlu, şiir, tunay bozyiğit, türkü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|